SWAROVSKI E. NÁUŠNICE GEMSTONE SEE3321

Kód produktu: SEE3321


33.00 €16.30 €

Ušetríte 16.70 € (-51%)

Dostupnosť: skladom

TIP⚡️Bleskové doručenie už do 48 hodín (kuriér, dobierka, alebo paypal)

Materiál Chirurgická oceľ

Určené pre Ženu

Dĺžka 2,8 cm

Šírka 12 mm

Kameň Prírodný polodrahokam Lapis Lazuli/Swarovski kryštál

Farba kryštálu Crystal

Zapínanie náušníc Puzeta

Náušnice zdobené Swarovski kryštálikmi / SWAROVSKI ELEMENTS/ a prírodným polodrahokamom-Lapis Lazuli. Vyrobené z chirurgickej ocele. Sáčikové balenie. Spolu s certifikátom o autenticite Swarovski kryštálov.

UPOZORNENIE: Náušnice obsahujú prírodný polodrahokam, ktorý nie je umelo vyrobený a preto je každý kus unikátny a jedinečný. Obsahuje drobné rozdiely v sfarbení, alebo žilovaní. Polodrahokamy sú brúsené do tvaru karbošonu.
Chirurgická oceľ vyniká svojou mimoriadnou odolnosťou. Nemení farbu, ani neoxiduje. Je hypoalergénna - nespôsobuje žiadne alergické reakcie. Zachováva si stály lesk.

LAPIS LAZULI

Liečebné využitie znižuje horúčku, krvné ťažkosti, potláča migrénové bolesti hlavy, pomáha pri detoxikácii. Posilňuje imunitný systém, pomáha pri respiračných ochoreniach, pôsobí na štítnu žľazu a hlasivky, posilňuje zrak, znižuje krvný tlak, čistí krv, účinný pri nespavosti.

Využitie: radosť, vernosť, láska, odvaha, ochrana, liečenie

Vlastnosti: Receptívny kameň, priradený planéte Venuši a elementu vody.

Povznášajúci duchovný kameň, výborný pre meditácie, prináša pokoj, pôsobí proti depresii, rýchlo odstraňuje stres a prináša hlboký pokoj a mier. Ochranný kameň, predovšetkým pre deti. Dodáva odvahu, zvyšuje psychické vedomia. Udržuje v rovnováhe 5. čakru a otvára 6. čakru. Prináša súcit, poctivosť a čestnosť. Odstraňuje problémy s komunikáciou, učí načúvanie druhým. Odhaľuje vnútornú pravdu, umožňuje sebavyjadrenie bez lipnutia na kompromisoch. Podporuje kreativitu, zosilňuje myšlienky a vnáša do nich jasný pohľad. Upevňuje vzťahy, odstraňuje krutosť a utrpenie.

 

 


SWAROVSKI ELEMENTS
SWAROVSKI ELEMENTS

KAŽDÝ TÝŽDEŇ
NOVÉ ŠPERKY

ODPORÚČA NÁS
VIAC AKO 95% NAŠICH ZÁKAZNÍKOV

TOVAR SKLADOM
ODOSIELAME IHNEĎ

VÝNIMOČNÉ AKCIE
ČASOVO OBMEDZENÉ

DOPRAVA ZDARMA
PRI NÁKUPE NAD 99 €

ZĽAVY AŽ DO -85%

NAKUPUJBEZPEČNE
CERTIFIKOVANÝ ESHOP

ODMENY PRE
VERNÝCH ZÁKAZNÍKOV

Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK A ZÍSKATE POUKÁŽKU NA 5% ZĽAVU