Taboo náhrdelník Kvet života Spinel čierny tb705

Kód produktu: TB705


38.00 €34.20 €

Ušetríte 3.80 € (-10%)

Dostupnosť: skladom

TIP⚡️Bleskové doručenie už do 48 hodín (kuriér, dobierka, alebo paypal)

Materiál Chirurgická oceľ

Určené pre Ženu

Dĺžka nastaviteľná 40-45cm

Šírka 3-3.5 mm

Drahé kamene Spinel

Náramok TABOO Kvet života so spinelom.

Drahé kamene s doplnkami z chirurgickej ocele. V originálnom TABOO balení.

KVET ŽIVOTA

Je staroveký symbol posvätnej geometrie, ktorý sa nachádza v mnohých kultúrach a tradíciách. Či už sú kresťanské, budhistické, hinduistické, egyptské, alebo islamské. Najstaršie zobrazenie má 6000 rokov. Verí sa, že obsahuje vzory stvorenia a že je schopný vysvetliť základnú štruktúru priestoru a času. Zahŕňa strom životných systémov, univerzálny kód známy ako Fibonacciho sekvencia, zlatý pomer Phi a Megatronovú kocku, ktorá nesie päť Platonicky pevných látok, alebo základov, tvarov všetkého organického života. Každá jednotlivá časť kvetu života má svoj hlbší význam. Býva spojovaný aj so siedmymi čakrami. Existuje množstvo teórii a výkladov, pričom mnohý trávia pri jeho štúdiu dlhé roky. Medzi najznámejších bádateľov patrí aj Leonardo da Vinci. Ak prekryjete jeho maľby, zistíte, že boli nakreslené s kvetom života, použitým ako základ merania. Príkladom je Vitruviánsky muž aj Mona Lisa.  Kvet života sa tradične používa uzdravovaniu, harmonizácii vody, zlepšeniu psychického stavu, na celkovú vitalitu, ochranu pred negatívnymi energiami, kvalitu spánku, intenzívne sny a k meditácii.

Spinel:

Spinel je kameňom revitalizácia a dokáže oživiť všetky Vaše aspekty. Pomôže uvoľniť stres a úzkosť a doplní Vám hladinu energie. Vďaka nemu budete odhodlanejšie a vytrvalejšie čeliť tlaku a budete sa tešiť na budúcnosť, keď sa zlé obdobie skončí. Spinel odstraňuje všetky blokády, ktoré bránia hladkému toku energie a podporuje prúdenie kundalini. Podporí fyzickú vitalitu a zmierni známky vyčerpania na tele, srdci, mysli aj duchu. Tento kameň Vám dodá chuť do života a budete motivovaný využívať svoje energie kreatívnymi a brilantnými spôsobmi na pomoc sebe aj iným. Naplní Vás nádejou aj silnou čeliť ťažkým okamihom života. Zároveň prečistí Vašu auru a pomôže Vám rozvinúť Vašu spiritualitu. Spinel Vás inšpiruje, aby ste otvorili Vašu myseľ jedinečnosti života.

Odporúčané čistenie a nabíjanie: vodou a ponechaním v zemi.

TABOO v sebe spája vedomosti, tradície, rituály a mýty dávnych kultúr a civilizácii, až k poznatkom a skúsenostiam moderných, energetických terapeutov. Naprieč časom, priestorom a rôznymi náboženstvami spolu s láskou k prírode.  V zmysle čínskeho konceptu životnej energie chi, hinduistického a budhistického konceptu čakier,  učenia Feng Shui, astrológie, posvätnej geometrie a chromoterapie. Koncept každého šperku TABOO bol v ich súlade mesiace vyvíjaný až k harmónii, kde jedna energia posilňuje ďalšiu v dokonale energeticky vyváženom celku. TABOO je legendárna sila prírody vo Vašich rukách.

 Pre správne pôsobenie drahých, prírodných kameňov je absolútne nevyhnutná ich 100% autenticita. TABOO na základe prieskumu slovenského a českého trhu identifikoval až v 50% prípadov všeobecne a u niektorých vzácnych druhov až v 95% prípadov, kedy sú predávané drahé, prírodné kamene úplne syntetické, upravované, rekonštruované, alebo predávané pod úplne iným označením, než v skutočnosti sú. Všetky drahé kamene TABOO sú tak nádherné a vzácne, ako ich stvorila sama príroda a na autenticitu každého jedného kúsku sa vzťahuje TABOO doživotná záruka vrátení peňazí.

Chcete vedieť viac o drahých kameňoch a kryštáloch? Máme pre Vás tipy, ktoré Vám nemôžu uniknúť. Sledujte nás na Facebooku, Instagrame, alebo na našom blogu. Odporúčame:

Čo musíte o kryštáloch vedieť

8 dôvodov prečo Vaše kryštály nefungujú

V zmysle filozofie TABOO je každý šperk tesne pred odoslaním nabíjaný a očistený v ametystovej geóde min. 8 hodín, pre vymazanie všetkých energetických stôp, ktoré vznikli pri jeho spracovaní. 

Z tohto dôvodu šperky TABOO zasielame s dodacou lehotou +24 hodín.

Hoci sily kryštálov a kameňov sú dobre zdokumentované a bolo dokázané, že pomáhajú vniesť do života ľudí pozitivitu, nikdy nie sú náhradou za lekársku starostlivosť. Ak máte obavy o svoje zdravie, mali by ste kontaktovať kvalifikovaného lekára.


TABOO
TABOO

KAŽDÝ TÝŽDEŇ
NOVÉ ŠPERKY

ODPORÚČA NÁS
VIAC AKO 95% NAŠICH ZÁKAZNÍKOV

TOVAR SKLADOM
ODOSIELAME IHNEĎ

VÝNIMOČNÉ AKCIE
ČASOVO OBMEDZENÉ

DOPRAVA ZDARMA
PRI NÁKUPE NAD 99 €

ZĽAVY AŽ DO -85%

NAKUPUJBEZPEČNE
CERTIFIKOVANÝ ESHOP

ODMENY PRE
VERNÝCH ZÁKAZNÍKOV

Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK A ZÍSKATE POUKÁŽKU NA 5% ZĽAVU