Taboo náramok srdce z Madagaskaru

Kód produktu: TB703



39.00 €39.00 €

Dostupnosť: skladom

TIP⚡️Bleskové doručenie už do 48 hodín (kuriér, dobierka, alebo paypal)

Veľkosti
XXS/15cm
XS/16cm
S/17cm
M/18cm
L/19cm

Materiál Chirurgická oceľ

Určené pre Ženu

Dĺžka Flexibilná

Šírka 8 mm

Rozmer prívesku 18x16 mm

Drahé kamene Kvetinový achát Madagaskar, Ruženín Madagaskar, Mliečny chalcedón

Náramok TABOO Srdce z Madagaskaru.

Drahé kamene s doplnkami z chirurgickej ocele. V originálnom TABOO balení.

Skutočný klenot:

Kvetinový achát bol prvý krát v roku 2018 vyťažený na Madagaskare v regióne, ktorý produkuje najkrajšie kryštály na svete vrátane vzácneho Madagaskarského ruženínu, ktorý je mimoriadne cenený pre svoj výnimočný, levaduľový nádych. Dodnes je Madagaskar jediným miestom na zemi, kde možno nájisť kvetinový achát.

 

Kolekcia Srdce z Madagaskaru je silnou kombináciou plnou bezhraničnej lásky, či už hľadáte lásku novú, liečite zlomené srdce, alebo dávne krivdy a traumy, ktoré nosíme hlboko v sebe. Poskytuje ochranu proti negatívnym energiám, prináša pokoj a harmóniu spolu so štipkou radosti a spontánosti. Dodáva inšpiráciu aj na ceste k duchovnému a emocionálnemu rastu.

Odporúčané čistenie a nabíjanie: Vodou a mesačným svetlom.

Ak šperk práve nenosíte, v zmysle konceptu Feng Shui je pre neho ideálnym miestom kútik vzťahov v juhozápadnom rohu Vášho domu.

 

Ruženín:

Ak vo svojom živote hľadáte lásku, alebo potrebujete uzdraviť srdce z lásky, ktorá nevyšla, toto by mal byť kryštál, ktorý si vyberiete. Je to kryštál, ktorý dokáže zmeniť pohľad na lásku a všetky jej nástrahy. Berie negatívne energie a nahrádza ich pozitívnymi, láskyplnými frekvenciami. Ruženín je kameňom lásky a vzťahov. Mimoriadne vhodný na odstránenie negatívnych vibrácií z éterického tela a prináša vyživujúcu energiu všetkým bunkám. Nesie jemnú energiu súcitu a pokoja. Je to liečivý kryštál nehy a pohodlia. Rezonuje priamo so srdcovou čakrou, rozpúšťa emocionálne rany, obavy a odpor. V celej aure tak cirkuluje láskavá energia, ktorá nám pomáha liečiť sa z minulých rán a napredovať s odvahou. Ruženín prebúdza srdce k jeho vlastnej vrodenej láske, poskytuje hlboký pocit osobného naplnenia a spokojnosti.

 

Mliečny Chalcedón:

Chalcedón je kameň, ktorý pohltí negatívne energie vo Vašom živote. Ochráni Vám pred negatívnymi ľudmi a negatívnymi skúsenosťami. Je to kameň, ktorý privedie Vaše telo, myseľ aj ducha do súladu. Odstráni všetky pocity smútku, alebo nepriateľstva, ktoré môžete prežívať a naplní Vás pozitívnymi, povznášajúcimi energiami. Je aj kameňom kreativity. Otvára Vašu myseľ novým nápadom a riešeniam existujúcich problémov. Otvorí Vaše oči príležitostiam, ktoré pomôžu zlepšiť Váš život.

 

Kvetinový achát:

Kvetinový achát je kameňom prejavu. Je skvelým spojencom pre tých, ktorých priťahuje myšlienka odvahy, spontánosti a radosti. Povzbudí Vás k dosiahnutiu Vášho plného potenciálu. Dokáže uvolniť stres a úzkosť a zároveň prináša pokoj a harmóniu. Povzbudzuje Vás v tom, aby ste žili život naplno v prítomnom okamihu a užívali si každý deň. Kvetinový achát je kameň, ktorý Vás inšpiruje k duchovnému a emocionálnemu rastu.

 

TABOO v sebe spája vedomosti, tradície, rituály a mýty dávnych kultúr a civilizácii, až k poznatkom a skúsenostiam moderných, energetických terapeutov. Naprieč časom, priestorom a rôznymi náboženstvami spolu s láskou k prírode.  V zmysle čínskeho konceptu životnej energie chi, hinduistického a budhistického konceptu čakier,  učenia Feng Shui, astrológie, posvätnej geometrie a chromoterapie. Koncept každého šperku TABOO bol v ich súlade mesiace vyvíjaný až k harmónii, kde jedna energia posilňuje ďalšiu v dokonale energeticky vyváženom celku. TABOO je legendárna sila prírody vo Vašich rukách.

 

Pre správne pôsobenie drahých, prírodných kameňov je absolútne nevyhnutná ich 100% autenticita. TABOO na základe prieskumu slovenského a českého trhu identifikoval až v 50% prípadov všeobecne a u niektorých vzácnych druhov až v 95% prípadov, kedy sú predávané drahé, prírodné kamene úplne syntetické, upravované, rekonštruované, alebo predávané pod úplne iným označením, než v skutočnosti sú. Všetky drahé kamene TABOO sú tak nádherné a vzácne, ako ich stvorila sama príroda a na autenticitu každého jedného kúsku sa vzťahuje TABOO doživotná záruka vrátení peňazí.

 

V zmysle filozofie TABOO je každý šperk tesne pred odoslaním nabíjaný a očistený v ametystovej geóde min. 8 hodín, pre vymazanie všetkých energetických stôp, ktoré vznikli pri jeho spracovaní. 

Z tohto dôvodu šperky TABOO zasielame s dodacou lehotou +24 hodín.

 

Chcete vedieť viac o drahých kameňoch a kryštáloch? Máme pre Vás tipy, ktoré Vám nemôžu uniknúť. Sledujte nás na Facebooku, Instagrame, alebo na našom blogu.

 

Hoci sily kryštálov a kameňov sú dobre zdokumentované a bolo dokázané, že pomáhajú vniesť do života ľudí pozitivitu, nikdy nie sú náhradou za lekársku starostlivosť. Ak máte obavy o svoje zdravie, mali by ste kontaktovať kvalifikovaného lekára.


TABOO
TABOO

KAŽDÝ TÝŽDEŇ
NOVÉ ŠPERKY

ODPORÚČA NÁS
VIAC AKO 95% NAŠICH ZÁKAZNÍKOV

TOVAR SKLADOM
ODOSIELAME IHNEĎ

VÝNIMOČNÉ AKCIE
ČASOVO OBMEDZENÉ

DOPRAVA ZDARMA
PRI NÁKUPE NAD 99 €

ZĽAVY AŽ DO -85%

NAKUPUJBEZPEČNE
CERTIFIKOVANÝ ESHOP

ODMENY PRE
VERNÝCH ZÁKAZNÍKOV

Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK A ZÍSKATE POUKÁŽKU NA 5% ZĽAVU