8 DÔVODOV PREČO VAŠE KRYŠTÁLY NEFUNGUJÚ

Už sme uviedli, že zatiaľ neexistuje jediná všeobecne prijatá teória ako to všetko funguje. Vo svete však existuje množstvo teórii a konceptov, ktoré sa zaoberajú skúmaním fungovania kryštálov už tisícky rokov. Vieme, že kryštály obsahujú energiu a s energiou vedia aj veľmi efektívne pracovať. Ak teda položíte otázku, prečo Vaše kryštály nikdy nefungovali, alebo nefungujú zvyčajne dostanete niektorú z týchto odpovedí. Vyberte si tú, ktorá platí pre Vás....

Vaše kryštály nie sú pravé.

Toto je veľmi častý dôvod. Dnes na trhu existuje obrovská záplava kryštálov, ktoré nie sú pravé. TABOO na základe prieskumu slovenského a českého trhu identifikoval až v 50% prípadov všeobecne a u niektorých vzácnych druhov až v 95% prípadov, kedy sú predávané drahé, prírodné kamene úplne syntetické, upravované, rekonštruované, alebo predávané pod úplne iným označením, než v skutočnosti sú. Nemožno očakávať, že napr. sklo bude fungovať ako kryštál rastúci v hlbinách zeme po tisícky rokov.

 

Kryštály ste nikdy nečistili, ani nenabíjali.

 Každá vec, ktorú vlastníme potrebuje z času na čas našu starostlivosť. Väčšina ľudí si nezabudne nabiť mobil každý deň, ale na kryštály neustále zabúdame. Ak ich nenabijete a neočistíte aspoň raz za mesiac, nikdy nebudú dobre fungovať.

 

Ste netrpezlivý

 Niektoré kryštály dokážu fungovať veľmi rýchlo, niektoré veľmi pomaly. Je prirodzené, že človek sa nemôže zmeniť úplne za jeden deň a rôzny zámer vyžaduje rôznu dĺžku času. Ľudia prirodzene vnímajú najviac prítomný okamih a až neskôr pri pohľade do minulosti zistíme, že cesta k cieľu je častokrát rovnako dôležitá ako cieľ samotný.

 

Nevidíte princíp najvyššieho dobra

 Kryštály vždy volia cestu najvyššieho dobra. Vysvetlíme na príklade. Začali ste nosiť kryštály pre kariéru a bohatstvo a onedlho dostanete výpoveď. V tomto okamihu máte pocit, že Vaše kryštály nefungujú a že ich chcete vyhodiť von z okna. Bola by to chyba, pretože pravdepodobne čoskoro nájdete prácu, kde sa Vám bude skvele dariť. Kryštály Vám tým dali jasne najavo, že v pôvodnej práci by sa Vaše túžby a sny nikdy nenaplnili a viedli Vás k práci, kde dosiahnete svoj cieľ. V určitom okamihu je ťažké princíp najvyššieho dobra pochopiť. Zostaňte pokojný a rozvážny, kryštály Vás vždy vedú k princípu najvyššieho dobra a s odstupom času to uvidíte.

 

Vašim kryštálom chýba zámer

 Mnohý energetický terapeuti považujú určenie zámeru pre kryštál rovnako dôležité, ako nahranie operačného systému do počítača.  Jeden kryštál má desiatky vlastností, neustále pribúdajú nové a nové. Ak stanovíte Vášmu kryštálu zámer, bude pre Vás pracovať omnoho efektívnejšie. 

 

Vaše kryštály sú v konflikte

Náš svet tvoria navzájom súvisiace protiklady. Deň, noc, oheň, voda, dobro, zlo.... To platí aj pre kryštály. Existuje tisíce kombinácii kryštálov, ktoré sú voči sebe v protiklade. Ak k sebe uložíte kryštál stimulujúci energiu s kryštálom spánku je to ako ísť späť po piatich kávach. Logický výsledok bude nula, nakoľko sa ich energie prirodzene neutralizujú. Či už kryštály spolu nosíte, alebo ich držíte na jednom mieste, vždy sa uistite, že pracujú spolu v jednotnej harmónii.

 

Ignorujete ich

Pokiaľ sa Vaše kryštály akokoľvek zmenia, vyžaduje to Vašu okamžitú pozornosť. Je to jasný signál, že niečo nie je vporiadku. Napríklad sa tradične verí, že smaragdy sú symbolom večnej lásky. Ak sa ich farba zmení láska je rozbitá, alebo prichádza k nevere. Ak Vaše kryštály prasknú, znamená to, že nasiakli priveľa negatívnej energie a je čas ich vrátiť zemi. Nikdy ich nelepte a už ich nenoste. Pátrajte po príčine zmeny Vášho kryštálu a nikdy ju neignorujte.

 

Vaše energie sú v komplexnej disharmónii.

Nie je to častá príčina, ale stáva sa. V živote sú chvíle, kedy sa cítite vyhorený, zlomený a neviete ako ďalej. Váš energetický obraz rozbitý a kryštály sú zmätené. Stav a zámer sú v rozpore. Postupujte pomaly a cieľavedome. Deblokujte všetky čakry a začnite postupne jednu po druhej s ich liečením. Spoločne s vracajúcou sa harmóniou nájdete cestu a aj riešenie. TABOO

V textoch z dôvodu zjednodušenia TABOO používa pojem kryštál, alebo kryštály vo všeobecnom význame. Z gemologického hľadiska sa jedná o kryštály, drahé kamene, minerály, horniny, či organické substancie ako perly, alebo jantár.

Všetky práva vyhradené

2023©TABOO, Crystal&Pearls, s.r.o.

 




DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK A ZÍSKATE POUKÁŽKU NA 5% ZĽAVU