ČO MUSÍTE O KRYŠTÁLOCH VEDIEŤ

 

Kryštály sprevádzajú ľudstvo už tisícky rokov. Nenájdete ani jednu kultúru, civilizáciu či náboženstvo, kde by nemali svoje vyhradené miesto. Boli vysoko cenené ako náboženské a rituálne predmety, či osobné talizmany a amulety. Niektoré kultúry používali kryštály k vešteniu, alebo liečeniu, iné zase k ochrane, alebo dosiahnutia určitého zámeru.

 

Vždy boli tradične vnímané, ako nositelia energie. Podľa kvantovej fyziky je základom každej hmoty energia. Energia je najzákladnejším prvkom vesmíru. Priestor nie je nikdy prázdny a pasívny, ale je naplnený energiami, ktoré sa prejavujú vibračnými frekvenciami a kryštalickými štruktúrami, pričom ľudské telo nie je výnimkou. Rádiové vlny, televízne signály, či wifi nedokážeme zachytiť bežnými zmyslami, ale vieme, že tu sú. Nie je ťažké si predstaviť energetický svet, ktorý síce nedokážeme vidieť, ani počuť, ale predsa ho dokážeme vnímať. Ak ste niekedy mali veľmi negatívny, alebo pozitívny pocit z osôb, miest, alebo predmetov, ktorý ste nedokázali nejako logicky vysvetliť už ste sa s nimi stretli. Senzibili dokážu vnímať tieto energie ešte omnoho intenzívnejšie.

 

Na poznatkoch a skúsenostiach vzniklo veľa učení ako feng shui, čínsky koncept životnej energie chi, budhistický a hinduistický koncept čakier a mnohé ďalšie. Tradične vnímajú kryštály ako nástroj pre usmernenie, blokovanie, nasmerovanie, alebo zintenzívnenie energie. Kryštály majú skutočne v tomto odbore pozoruhodné vlastnosti. Niektoré dokážu vyrábať elektrinu, niektoré sú zložkou nových liekov a vo veľkom množstve sa nachádzajú v moderných technológiách všade tam, kde je potrebné vedenie a usmernenie energie, ako napríklad v hodinkách, počítačových čipoch, vysielačoch, operačných laseroch, či v ultrazvuku.

 

Kryštály tak fungujú na najzákladnejšej energetickej úrovni. Kryštál neplní priania na počkanie, nie je to zlatá rybka, ani džin, ani za Vás nebude vykonávať to, čo musíte urobiť sami. Vždy ho vnímajte ako priateľa, ktorý Vám podá pomocnú ruku, keď to budete potrebovať, ochrancu, sprostredkovateľa vyššej pravdy, liečiteľa a radcu, ktorý Vám našepkáva, ktorým smerom sa vydať na križovatke života a ktoré rozhodnutie je pre Vás správne. Aj keď neexistuje jediná všeobecne prijatá teória ako to všetko funguje, moderná veda je oproti tradičným učeniam a konceptom veľmi mladá a množstvo poznatkov a prekvapení na náš ešte len v budúcnosti čaká.

 

V textoch z dôvodu zjednodušenia TABOO používa pojem kryštál, alebo kryštály vo všeobecnom význame. Z gemologického hľadiska sa jedná o kryštály, drahé kamene, minerály, horniny, či organické substancie ako perly, alebo jantár.

2023©TABOO, Crystal&Pearls, s.r.o.

 

 




DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK A ZÍSKATE POUKÁŽKU NA 5% ZĽAVU